Konflikt


Intresserad av konflikt?

Tre krav ställs på dig som deltar, utöver att du stämmer in i portalparagrafen.

§ 2. Uppdatera din blogg minst 6ggr i månaden. Siffran är inte satt för att uppmana till irrelevanta inlägg i slutet av månaden för att komma upp till kvoten utan ska betraktas som en mer abstrakt ambition som visar på nätverkets vilja till att husera bloggar som betyder något, som skriver med en viss frekvens och som vill nå ut med ett budskap.

§ 3. Pinga nyligen.se, intressant.se, technorati.com efter varje inlägg. Skapa taggar med verktyg från bloggar.se i varje inlägg och registrera bloggen på bloggkartan.se och bloggtoppen.se. Dessa åtgärder är en nödvändighet för att komma ut i bloggosfären bortom den egna läsarskaran. Hur man gör allt detta förklaras bäst av resp sajt, gå in på dessa och lär dig om du inte redan kan.

§ 4. Använd bloggtjänsten wordpress som är överlägset i dagsläget och underlättar för bloggarna i nätverket att referera till varandra och trackbacka varandras inlägg. WordPress är också bra på att skjuta fram sina bloggar i google och andra söktjänster, enkelt att använda och har snygga templates.

Rekryter kommer att ställas inför en treveckors granskningsperiod där deltagarna i nätverket läser och utvärderar kvaliteten i inläggen och avgör sen om rekryten får vara med eller ej. Beslut fattas av alla i nätverket medelst konsensusbeslut. Alla har således vetorätt. Välkommen att mejla lance.von.clausewitz@gmail.com med frågor eller intresseanmälan.

Annonser%d bloggare gillar detta: